dimecres, 4 de juny del 2014

Treball de síntesi

Després de l'estada a la Garrotxa cal mostrar tot allò que s'ha aprés, tot el què han viscut. Allà van estar treballant, escrivint, gravant, vivint una experiència que s'havia de plasmar per escrit i en un audiovisual.
S'ha de dir que han estat treballant amb els companys, colze amb colze des del primer dia. Han treballat amb alegria, amb il·lusió i sobretot han estat molt motivats. Diuen que recordar és reviure i se'ns dubte ells ho han fet.
El treball de síntesi ha sortit en conjunt molt bé, no només pels continguts, que també, sinó per tot el què l'ha envoltat i tot el què ha comportat; la recerca d'informació, el repartiment de feines, saber organitzar-se, plasma i traspuar les seves vivències, tot el què s'ha aprés.
Han hagut alguns petits entrebancs, han repetit alguna part si ha calgut, s'han canviat coses, han sorgit imprevistos però a mesura que anaven fent s'han anat superant les dificultats i tot això forma part del procés d'aprenentatge i aprendre-ho a gestionar és tant important com el propi treball. Finalment hem recollit els fruits, els resultats són molt bons i superen sens dubte les expectatives; l'experiència ha valgut molt la pena.

Us deixo amb els enllaços dels vídeos.




Àlex, Ana, Joan i Roger





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada