diumenge, 26 d’octubre del 2014

Ens comprometem a ser una escola més sostenible

La Carlota i la Itzíar van anar el dimarts passat a l'Ajuntament de Barcelona en representació de l'Agenda 21 a l'acte de signatura del compromís d'Escoles + Sostenibles. En aquest escrit ens expliquen com va anar: 

El passat dimarts 21, els representants de l'Agenda 21 de 6è i de 1r d'E.S.O vam anar a l'ajuntament de Barcelona a signar un compromís d'escoles més sostenibles. Aquest compromís l'hem signat pel començament d'un nou projecte.


Un cop allà ens van fer una xerrada sobre en que consistia el projecte i vam fer diverses activitats, entre elles la de fer xarxa que consisteix en anar creuant fils de diversos colors que representaven cada un dels projectes i crear una gran xarxa. També ens van ensenyar a tenir més ritme i en fer diferents sons amb parts del cos. Amb tot això ens van ensenyar a ballar una dansa amb la cançó de "Story of my life".

En acabar totes les activitats van anar cridant les noves escoles una per una i els van entregar un diploma conforme que ja formaven part   d'aquest compromís. A les escoles que ja han participat en altres projectes i que han firmat per seguir tres anys més formant part d'A 21 se'ls ha atorgat una placa i a part el diploma.



 

Moltes gràcies Carlota i Itzíar!!!

Núria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada