dijous, 19 de març del 2015

En Guillem i l'Arnau han parlat amb en Bernard del Cheminées Poujoulat

Avui dia 19 de març del 2015 ha estat el gran dia per en Guillem i l'Arnau. Han pogut parlar en directe amb en Bernard, patró del Cheminées Poujoulat. Pels que no esteu gaire al cas, aquest és el vaixell que va primer en la regata (ara es troba prop de les illes Canàries) i té previst arribar a Barcelona el proper dimarts al vespre. 

Només li han pogut fer dues preguntes, una cadascú, però els nervis hi eren. Durant el trajecte cap al plató de televisió de la Barcelona World Race (situat al Portal de la Pau) han triat quines serien les millors preguntes a fer. Encara no sabien amb qui contactaríem, però eren vàlides per a  qualsevol dels vaixells. 

Aquí els teniu els minuts previs a la connexió.






I aquí teniu les preguntes:

 Un petit resum:

I les nostres preguntes els hi han agradat, ja que en el programa que emeten diàriament des del plató de televisió de la BWR n'han comentat una. Quina? L'haureu de veure per saber-ho. Val la pena mirar-lo sencer ja que a part de sortir en Guillem (cap al minut 7) i no us el podeu perdre!!, després parlen del programa educatiu de la BWR que estan seguint els alumnes de 1r d'ESO de l'escola, però que també més de 100 escoles de tota Catalunya estan seguint. Us el recomano!!

                                    

Ara només ens falta esperar uns dies per a que arribin a Barcelona, i si tenim sort, per anar-los a rebre al port. Quins nervis!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada