dilluns, 22 de desembre del 2014

El 25 de Desembre, FUM, FUM, FUM,...

Última i emocionant setmana de final de trimestre!!

Durant la setmana hem estat preparant tot el necessari per a la cantada de Nadales i per a la paradeta on havíem de vendre "la nostra artesania". 





Divendres vam anar a cantar Nadales als mercats de l'Estrella i de la Llibertat. Portàvem la nostra pancarta anunciant que érem de l'escola Patufet i que recaudàvem diners pel viatge de 1r d'ESO. Ens vam col·locar, ens vam organitzar, la nostra directora ens donava les últimes indicacions i vam començar. Quina emoció de veure que la gent s'esperava per veure'ns, i que a l'acabar ens llençaven unes monedes a la funda de la trompeta del Jordi. Les primeres monedes!!!




Però encara va ser més gran la nostra emoció quan ens van donar els primers bitllets. Seguits, però provinents de dues persones diferents, dos bitllets de 5 euros!!!!! Només per veure la cara dels alumnes valia la pena estar allà. Els hi havia d'anar recordant que dissimulessin i que no fessin cara de "Tio Gilito". En el mercat de la Llibertat vam estar davant un noi africà que demanava diners per viure, així que en acabar li vam donar unes monedes del que nosaltres havíem obtingut. Va ser bonic veure la seva cara somrient i agraint-nos-ho.




Dissabte hi vam tornar, aquest cop al mercat de l'Abaceria. Però aquí hi teníem un públic molt especial i incondicional, al que se li queia la baba només de veure'ns amb els nostres gorrets de Pare Noel, i si a més ho fèiem bé, monedes i bitllets queien a la funda del Jordi!! De tant en tant la Núria havia d'anar recollint aquells bitllets, per a que en caiguessin més. Pobre senyor que va arribar al mateix temps que nosaltres a cantar al mateix lloc. S'hi va esperar una estona, però finalment va veure que allà no faria ni per un cafè, així que se'n va anar a l'altre costat del mercat.
 


I després de cantar a gaudir de l'ambient nadalenc
I per últim, avui teníem el festival de Nadal amb la paradeta a l'entrada de l'escola on veníem bufandes, gorros, fundes de mòbil, decoracions nadalenques, bijuteria, postals,...



Actuant en el festival:

 I els pares fent la ola:




Una setmana ben complerta!!!
Ara ja només em queda desitjar-vos unes Bones Festes!!
I fins l'any que ve!!!

 Núria

1 comentari:

  1. Bon Nadal a tothom!!!
    Que passeu unes bones festes !!!
    Ens veiem el 2015 !!!
    Luca

    ResponElimina