dimecres, 23 d’abril del 2014

I ja ha arribat Sant Jordi

I ja ha arribat Sant Jordi, dia de flors i de llibres, de dracs i princeses. I nosaltres hem sortit pel matí a viure la festa en primera persona. El temps en ha acompanyat, sol i calor, una treva després d'un dies ennuvolats i plujosos.
Caminant caminant hem arribat al centre, al rovell de l'ou, on ens hem trobat amb els nostres companys de 2n i 3r d'ESO.
Comprarem algun llibre? Et regalen la rosa? Eren els comentaris que anàvem sentit dels nostres nois i noies mentre passejaven en mig de l'olor de les roses, de la gent; treien el cap per les paradetes veient alguns personatges, coneguts uns, altres no però tot plegat una experiència increïble, i és que aquesta festa ens envolta d'un sentiment màgic.
A l'hora marcada, puntuals, tots a punt per tornar cap a l'escola, una mica cansats però satisfets. Ara tocava anar a dinar i a la tarda a celebrar els Jocs Florals.
A primera hora, els professors hem llegit a la classe diferents lectures, contes, històries curtes...
I ara ja sí, tocava el torn dels seus escrits. Qui sortirà escollit aquest any? 
Entre lectura i lectura la música donava caliu, creava un ambient familiar, proper. 
Finalment s'han desvelat els noms. El Michel el Sergi i l'Antem han estat els guanyadors. Felicitats! I també a la resta per haver-hi participat. 

Us deixo una petita mostra del moment de l'entrega de premis.





El moment musical de l'Elena

                   Ha estat un dia molt complet. Ho hem passat molt bé tots junts!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada