dilluns, 5 de maig del 2014

Anem a la Garrotxa

Estem entrant a la recta final del curs, el temps ha passat molt ràpid! 
Ha arribat el mes de maig i amb ell l'estada a la Garrotxa. Aquesta sortida ha estat molt esperada, de fet ja en parlàvem al setembre, però en aquell moment ho veiem molt lluny i semblava que no arribaria mai.
Ja fa dies que hem començat a preparar el treball de síntesi, ara sí, ja hi som, ja estan organitzats els grups de treball i ja han decidit com faran la primera part; tot això ens ha permès començar a situar-nos, a parlar de què farem, de com ho farem.
A mesura que s'acosta el dia de marxar, les emocions han anat creixent...
Es respira una alegria continguda, els preparatius, les expectatives, preguntes, respostes, fer volar la imaginació és tan fascinant com la pròpia vivència.
Pel dinar comunitari del primer dia, què portarem? Val a dir que s'han organitzat molt bé, tots tenien força clar què volien portar per compartir.
Farem moltes excursions, com seran els llocs, com serà caminar pel cràter d'un volcà? I els jocs de nit? De moment sembla que triomfa el joc del macarró...
Aquesta tarda comentarem els últims detalls, repassarem totes les coses. Hi ha moltes ganes d'anar, de passar-ho bé, de descobrir, de conviure, de treballar.
Demà a les 8,30h aquest moment tan esperat es farà realitat i amb uns pronòstics molt bons en tots els sentits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada