dimecres, 2 d’abril del 2014

Sortida a la Depuradora de Sant Feliu.

Ahir pel matí els alumnes de 1r vam  anar a la depuradora de Sant Feliu del Llobregat. La sortida ens va servir per treballar l'àrea de naturals i també per seguir parlant de reciclatge, un tema amb el que l'escola està molt implicada.
Vam sortir a mig matí, després d'esmorzar i  potser pel fet d'anar en autocar i d'haver sortit als afores de la ciutat teníem la sensació que anàvem molt lluny. La veritat és que vam arribar en 20 minuts.
Després d'una explicació inicial ens vam dividir en dos grups. Els nois/es estaven a l'expectativa...Què era allò? Al principi no podien entendre com es podia estar en un lloc on feia tanta pudor! Uns es van acostumar abans que altres a l'olor de l'indret. Tot s'ha de dir, era força suportable...
La visita va ser molt distreta, feien preguntes i solucionaven dubtes.Va ser molt gratificant en quant a l'aprenentatge visual i real del sistema del sanejament de les aigües. El millor moment va ser quan van veure com s'extreien trossos de roba, de cotonets, plàstics, papers no dissolts...Van ser molt conscients del què passa quan es tiren coses pels llocs que no toca. 
Estaven molt interessats amb el tema. Va ser una classe a l'aire lliure. El dia ens va acompanyar, feia sol i una temperatura força agradable. Tot plegat va ajudar a passar-ho molt bé.

Compte! Mirem bé on posem els peus, per si de cas...




Tot això no ens ho podíem ni imaginar!




Retornarem l'aigua al medi amb les millors condicions.




                                         Ho hem passat bé, no?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada