dimarts, 6 de maig del 2014

Garrotxa 1r dia

El dia s’aixeca clar, pocs núvols, bon presagi per començar la nostra aventura.
Hem arribat a Besalú a l’hora prevista. Baixem de l’autocar ansiosos per veure, per descobrir... Tot l’ambient ens transporta al món medieval; creuem el pont, tots organitzats, esmorzant. Comencen les primeres fotos, els primers reportatges del treball. Cares de felicitat en començar el recorregut. Hi ha ganes, moltes ganes. La veritat és que el dia és esplèndid i acompanya; les botiguetes, els carrers, les pedres, el pont i, enmig de tot això, un noi que toca el “butan” i ens fascina amb la seva música. Val a dir que la Laia s’ha atrevit a provar l’ instrument.
Tot i la màgia del moment, les ganes d’arribar al càmping superen qualsevol cosa. Fet ja el recorregut, no poden esperar més. De Besalú al càmping hi ha poc més de 20 minuts que s’han fet interminables. Finalment arribem!
Distribuïm els bungalows i... a dinar! Tot boníssim!!! Ha estat realment un dinar de germanor.
Descans i cap al Croscat. Les gorres, les cremes i endavant. Han sorgit un munt de preguntes: Estem al mig del volcà? I aquestes plantes, per què es fan servir? (De sobte, l’interès sobre la flora que anàvem veient creixia per moments). Que bé que ens ho estem passant! Han trobat molt interessants les explicacions de la Marfa, la nostra guia.
De tornada, queda una estona lliure per jugar, treballar, dutxar-se... Encara ens queda el sopar i el joc de nit. Es respira alegria per tots els costats. De moment hem superat els objectius marcats, i això és només el principi.
Us deixem amb una mostra de les imatges d’aquest primer dia.


Arribada a Besalú

Els sons màgics del butan





Benvinguts al càmping Lava

Dinar de germanor....
...Bon profit!


Partidet de volei
Caminant entre els balecs mentre ens dirigim al Croscat






La resta d’imatges les podeu veure al flickr de l'escola:
https://www.flickr.com/photos/97575332@N05/sets/72157644535838801/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada