dimecres, 7 de maig del 2014

Garrotxa 2n dia

Res feia pensar que el sol lluiria amb tota la seva força després de llevar-nos aquest matí i veure el dia gris i ple de núvols. Ja de bon matí, uns tocs de pilota, un bon esmorzar i cap al volcà de Santa Margarida. La pujada ha estat intensa però l'esforç ha valgut la pena. Les flors, el prat, els arbres... La natura brilla en tot el seu esplendor primaveral; ha esclatat amb la força del mes de maig i hem pogut gaudir dels seus colors i de totes les olors.
Als peus de l'ermita, els grups de treball s'han organitzat molt bé i han estat enregistrant les seves vivències.
La tranquil·litat de l'entorn, la bellesa del paisatge, la singularitat del lloc... tot plegat ens ha dut a jeure sobre la gespa i gaudir d'una estona de relaxació. Per alguns ha estat un moment de total desconnexió, altres s'han sentit totalment renovats, val a dir que ha estat una experiència molt gratificant.


Tots al mig del volcà.






Amb aquest entorn és fàcil relaxar-nos

La sargantana està ben camuflada. La veieu?






A la tarda cap a Santa Pau després d’haver  menjat  les  cupcakes que ens van portar la Laura i l’Ingrid i que encara no havíem tingut ocasió de provar. Ens ha anat molt bé aquest berenar per agafar energies davant de la caminada que ens esperava per arribar fins a Santa Pau. Tot xerrant i cantant, travessant prats i veient les vaques pasturar, hem arribat a la bonica vila medieval.
Cada vegada els veiem més ficats en el projecte del treball de síntesi i ja sembla que gairebé ho hagin fet tota la vida. Un cop més, s' han sabut organitzar ràpidament, mostrant empatia i col·laboració entre tots els membres dels diferents grups. Els hem vist passejar pels carrers empedrats, per la plaça Major presidida per l’església parroquial, i gaudir de les vistes emblemàtiques que se’ns mostraven davant.
Tot i les caminades i el ritme de treball que porten, no deixen d’aprofitar el temps lliure per jugar a pilota, a fet i amagar o a qualsevol altra activitat... Realment són incansables.





Qualsevol racó és bo per descansar una estona.




Ja estem arribant a l’equador d’aquest viatge i continuem amb la mateixa il·lusió, alegria i entusiasme que quan vam arribar. 

Podeu veure més fotos al flickr, cliqueu l'enllaç:
https://www.flickr.com/photos/97575332@N05/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada