divendres, 9 de maig del 2014

Garrotxa últim dia

Ahir al vespre, última nit, vam tenir "festa de pijames". Sí sí, tal qual, d'una manera improvisada alguns van transformar els jocs de nit per un conjunt de desfilades, coreografies i música, tot d'una manera molt natural. Vam riure, vam ballar i fins i tot algunes van fer unes quantes piruetes mentre altres, els menys atrevits aplaudien, miraven i gaudien de la festa; tot això al mig del càmping, a l'aire lliure.... Va ser extraordinari! És el que tenen les coses quan sorgeixen de manera espontània.


Avui ens hem llevat just per recollir, esmorzar i sortir cap a la cooperativa de La Fageda.









Ens han ofert una petita degustació.


Tot seguit cap a Olot a fer la gimcana per conèixer la capital de la comarca.






Tot s'acaba, i la nostra aventura "garrotxística" ha arribat al seu final. Enrere queden quatre dies inoblidables, plens de caminades, alegries, jocs de dia, jocs de nit, moments d'amistat i anècdotes que es recordaran per sempre.

Us deixem amb unes quantes frases dels nostres alumnes, reflexionant sobre el què han significat per a ells les activitats que hem viscut i, en general, quina ha estat la seva experiència global durant aquests dies de convivència.

No havíem fet mai una cosa així; ens ha agradat molt i ens ha reforçat com a grup. Ens sembla molt interessant tot el que hem après”. (Laura, Pol i Antem).


Hem descobert coses positives dels altres i nostres que potser no sabíem. Ha estat una experiència inoblidable” (Miquel , Pau, Inés i Íngrid).


Ens ha agradat la sinceritat que hi ha hagut entre nosaltres. Dormir en Bungalows és com tenir la teva pròpia casa i al sortir et trobes al mig de la natura. Hem estat molt tranquils i ho hem passat molt bé. Sempre recordarem les “caminates” 
(Joan, Roger, Ana i Àlex).


Aquesta trobada ha servit per sincerar-nos i expressar les qualitats positives de cadascú. Conviure amb els companys amb bon rotllo no és tan difícil! Hem descobert paisatges que ens han impressionat i, a més, aquí s’està molt bé, tot és molt natural, hem desconnectat molt de la ciutat". 
(Ona, Elena, Michel i Nico).



Hem estat capaços de treure el millor de cadascú. La convivència entre nosaltres ha estat molt bona, ens hem portat tots molt bé. Se’ns ha fet curt i ens ho hem passat genial. Ens quedaríem més dies... “ (Abril, Laia, Sergi i Nelson).







       Ho hem passat molt bé i hem compartit moments entranyables! 

Aquí podeu veure més fotos d'aquest últim dia. (https://www.flickr.com/photos/97575332@N05/sets/72157644593719895/)

                                                                 Laia i Sílvia

2 comentaris:

  1. Moltes gracies per aconseguir que aquests dies hagin sigut únics per a uns nois/noies amb ganes de saber coses noves i sed d´aventures.
    Moltes gracies per tenir-nos al corrent a tots els pares/mares que ens hem quedat a casa i que suposo que no sóc la única que amb el blog i les fotos que penjaveu cada dia ,fos com si els estiguessim veient per un forat,amb la tranquilitat que aixó ens donava.
    Moltes gracies Silvia i Laia per haver-ho fet possible

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ho hem fet amb molta il·lusió.
      Gràcies per aquestes paraules.

      Elimina